Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 09 lip 2006, 0:06

LookAsh pisze:Oby Beenhaker naszych nauczyl tego nurkowania, bo ja bym osobiscie zadowolil sie wicemistrzostwem Europy i 4 miejscem na swiecie.
myślisz, że symulowanie fauli w "16" dało im te sukcesy ? ...Lookash'owi gratulujemy poczucia humoru :P
LookAsh pisze:a Cristiano jest poprostu takim wolnym elektronem ktoremu wszystko wolno bo Scolari dajemu takie blogoslawienstwo.
wątpię aby Scolari dał mu pozwolenie na grę do przeciwnika piętka :D choć kto ich tam wie.
LookAsh pisze:Nie, nie jestes. Ja tez nie mam nic przeciwko Niemcom. Mam gdzies historie, Polsko - Niemieckie konflikty, fakt ze wygrali z nami w grupie. Jesli chodzi o druzyny narodowe to nie mam swoich faworytow, kibicuje poprostu tym ktorych gra aktualnie podoba mi sie najbardziej. a akurat gra Niemeic przypadla mi do gustu bo trzeba przyznac ze chyba pierwszy raz w historii maja tak mloda i ofensywnie nastawiona druzyne. Nawet Brazylia moze brac z nich przyklad.
nie o to tu chodzi, mnie np. chodziło o sam fakt napisania MY przez Martinho, kiedy pisał o kadrze Niemieckiej. Taka już moja natura, ze jak co zobacze, to sie przyczepie

A tymczasem O. Kahn ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery ... teraz sie wysypią ci kończący :P Ciekawe ilu Polaków skończy z kadrą :lol:

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”