Tour De France

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 09 lip 2006, 10:00

BartekTS pisze:Wie ktos moze który był Kascheckin? Wink
Jezeli sie nie myle to on nie jedzie :!: Gdyz jest zawodnikiem Astany - teamu w ktorym glowny prym wiedzie Winokurow a niestety kilku zgloszonych zawodnikow zostalo zawieszon6ych przez afere z Feuntesem :!: - nie mozna bylo wstawic rezerwowych - wiec z braku optymalnej liczby zawodnikow team nie mogl wystartowac :!:
Slyszalem ze Wino chce aby astana zostala Kazachstanskim teamem - szuka juz inwestorow w kazachstanie - w sumie juz kilku Kazachow tam jezdzi :!:

BartekTS pisze:No forma zawodników T-Mobile mnie poprostu powaliła na kolana... to jak mógł byc przygotowany Ullrich?
Nie ma sie czemu zbytnio dziwic :!: Oni zawsze radzili sobie dobrze z czasowkami, poza tym maja w skladzie kilku specjalistow od ITT -
Ullrich pewnie wygralby z wielka przewaga :!: 8) - dzisiaj "spiegel" oczernil Janka

Poza tym czasowka przebioegla po mojej mysli :P
Landis 2 pozycja, Moreau tez przyzwoicie :!:

BartekTS pisze:Dzis tak jak mozna sie spodziewac jakas ucieczka moze dojechac do mety Peleton bedzie chcial odpocząc w koncu juz za 3-4 dni wjazd w góry chwilka przerwy i znow Wielkie Wyżyny! Wink
Moze i tak, sprinterzy pewnie tez wyczerpani po wczorajszym, kilku harcownikow powinno wyskoczyc ale ja nie moge doczekac sie srody w sumie mimo kilku minutowych strat co poniektorych jeszcze wsyztsko otwarte

Wróć do „Inne sporty”