fieldy pisze:Ukarina na pewno nie, ale Australia, Ghana, USA, Czechy![]()
sa to słabe drużyny ? NIE, a mimo to Włsoi pokazlai kawałek dobrego futbolu,
Niemcy strasznie się meczyli z nami, np. nie pokazali pieknego futbolu,
tak jak ty twierdzisz.Luber0 pisze:Sama reprezentacja Niemiec pokazała na tych MŚ najładniejszy futbol
Z Kostaryką grali pieknie w obroinie, a żenujaco słabo w ataku,
z Polską nie musieli się wysilać w obronie, a w ataku grali chaotycznie, wygrywajac w 92 minucie.
Z Ekwadorem zagrali ładniem nawet bardzo,
nastepnie
Ze Szwesami strzelili zybko 2 gole i kontrolowali przebieg gry do końca, skupiając się na obronie
Z Agrentyna pomógł im sedzia a lepsi się okazali dopiero po serii karnych.
z Włochami byli drużyną minimalnie słabszą i przegrali, zabrakło koncentracji, skupienia - nie wiem czego. Przegrali.
Wczoraj zagrali dobry mecz, choć tez nie nazwałbym tego pięknym widosiskiem, wygrali wysoko, ale Portugalia specjalnie nie powlaczła.
Reasumując, IMO Niemcy nie grają njładniejszej piłki na mundialu, pewnie nie jeden uzytkownik przyzna mi rację.
Chyba się nie rozumiemy. Z Kostaryką chyba odwrotnie dobrze w ataku, słabo w defensywie.
Ze Szwecją jakby nie strzelili w 10 to by strzelili w 30. Szwedzi powinni się cieszyć z tak małego wyniku.
Z Polską dominowali , ale widocznie masz inny telewizor i Ci puszczają inne mecze.
Z Włochami stało się. Włosi mieli więcej sytaucji ale Niemcy nie byli dłużni
Z Argentyną po karnych wiadomo. I tym spotkaniu można mieć tylko zastrzeżenie do sędziego w stosunku do sędziowania dla Niemców. I dyskwalfikacja Fringa co mogło mieć kluczowy przebieg. Człowiek od brudnej roboty musiał pauzować.
Sorry za kolejność
Włosi się za to z Australią nie męczyli. Byli po kolejnej dogrywce. Wg Mnie Włosi napewno nie grali ładniejszej piłki od Niemców. Ale na forum jest dużo fanów włoskich klubów, najwięcej zresztą. Więc będą solidarni.
ZAKOŃCZMY TO BO NAPRAWDĘ NIE CHCE MI SIĘ JUŻ ODPISYWAĆ.