Spałem za krótko by ochłonąc
Taka gra drugiej lini Włochów była niestety spowodowana bym że Francuzji grali cały czas 7 na własnej. Warto zwrócić na to uwage że za atak odpowiadali tylko Ci wysunieci. A tak cały czas trzymali system od obrońców do DM.
Sędzia - jak dla mnie popełnił trzy max błedy - po 1. Jaki karny na początku ? Materazzi nie spowodował upadku Francuza - on go dotchna w momencie gry ten juz przyją poza "łamagi" czyli juz wykładał się - po 2. druga kontrowersyjna sytuacja z karnym była bardzie klarowna niz pierwsza. Tak może było gwizdnąć. po 3 - Bramka Luci Toniego - w 100% prawidłowa - przeciesz na spalonym był Materazzi... także ja nie wiem jak oni te nowe przepisy odczytali. Może powiedzieć w błedach remisa - no tak ale Luca strzelił a kto wie czy karnego by strzelił Francuz.
Zizou - mam za duży szacunek by skomentować to tak jak powinnem. Dla tego tylko Ciao Zizou
Niespodziewałem się że Włosi zagrają mimo wszystko słabo, wierzyłem że wygrają ale po innej grze - bo karne to już loteria - trafiło na Trezeguet może za kare za te euro które cały czas wspominali komentatorzy. Finału sie nie rozgrywa - finały sie wygrywa - ciesze się jak nic że wygrali bo na przestrzeni całego turnieju byli wspaniali.
Cała kadra Italli to gracze Serie A
Grazie Azzurri

P.S. Pirlo graczem meczu ? hmmm chyba nie ja bym postawił na Cannavaro. Nie wiem czemu nie doseniaja obrońców
Pozdro Calciomaniaki