9.07 - Berlin - Finał MŚ - Włochy : Francja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 lip 2006, 12:47

Freeq ale ja nie miałem na myśli zachowanie Rooneya w meczu z Portugalią, bo zgodze się z Tobą że był [dwa razy?] faulowany w tej akcji ale jednak - jemu to się zdarza "za czesto" ...

Masz duzo racja - a co ciekawe zdanie Francuzjiej prasy - "Najtrudniejsze to wytłumaczyć milionom dzieci na całym świecie, dla których byłeś wzorem jak mogłeś dopuścić się takiego zachowania" - obnaża też FIFA, bo jak napisałem - oni dopisali reszta Nie ładnie, nie ładnie ale drogie dzieci On może :?

Głupi przykład - teoretycznie - bo dwie bramki :wink: - Gattuso strzela dwie bramki w finale, gra w swoim stylu na żyle - jest remis a on wylatuje za takie zachowanie ? Bohater? nie nie znów tez rzeźnik dał o sobie znać :? nic sie nie nauczył :? A wiadomo że od jakiegoś czasu gra czyściej niż nie jeden magiczny technik :roll:

Dla tego nie ma różnicy czy to Zizou czy to jakis pan X z Uzbekistanu. Jest wielki był i będzie ale mimo wszystko dał plame, tylko zwróć uwage że sa tacy co tez mają talent i umiejetnosci a plame dają średnio raz w sezonie :roll:

Wróć do „Wracając Do Meritum”