A co mial mowic zeby go wybrali? "Ciezko bedzie kogokolwiek sprowadzic, nikt sie nie pcha do nas, nikt nie chce nam nikogo puscic". Myslisz, ze mialby szanse? Watpie. A z drugiej strony tylko obietnicami transferow mogl zdobyc przychylnosc. Chyba lepiej powiedziec "Kupie Kake" niz "Wygram LM". Nie sadzisz? Poza tym obietnice transferowe byly najbardziej uwypuklone, ale pomysl ze i inne punkty jego programu mogly sie spodobac. Osoba Pedji, obietnice braku ingerencji w sprawy prowadzenia druzyny, dobry trener na lawce, obietnice zwiazane z druzyna koszykowki (m.in. wybudowanie hali).*_Zaza_* pisze:Lanie wody to jedno masz przykład na prezydencie Real - a fakty drugie - jak wytłumaczysz to że w czasie kampani mówił pewka - Cesc i Robben Kaka' a teraz "zobaczymy " - "mam nadzieje" - no chyba troche zmienił taktyke.
Pytasz o sukcesy? Sukcesem bedzie nawiazanie walki o mistrzostwo. Nawet jezeli przegraja ale ninimalnie, w innym stylu niz rok temu, jezeli bedzie to rokowac nadzieje na przyszlosc, to mysle ze nie bedzie zle. Nikt nie jest cudotworca i nie zmieni w miesiac czegos, co bylo sukcesywnie psute jakis czas.
Capello nic nie gwarantuje? Wg mnie jest swietnym trenerem, a sklad Realu to chyba nie 11 cieniasow. Nie sadzisz? Potrzeba raptem kilku transferow (niekoniecznie tych najglosniejszych), dobrej mysli na lawce (ktora juz IMO jest) i z powodzeniem mozna zawalczyc z najlepszymi. Wygrac - nie wiem, ale na pewno zawalczyc. Presja oczywiscie bedzie, ale mysle ze nikt nie bedzie zwalnial Capello po trzech meczach. Tak samo bedzie z Calderonem. Jezeli socios zobacza, ze zmienia on nieco polityke klubu na taka, ktora rokuje dobre czasy, to nie sadze zeby od razu byl "spalony", nawet bez sukcesow. Z Barcelona ciekzo bedzie zawalczyc, nawet z Kaka i Robbenem, bo oni maja juz ulozony i zgrany sklad. Real dopiero musi do takiego stanu dojsc a to wymaga czasu. Nie da sie w tydzien. Nawet z najlepszymi.
Tego nie zrozumialem. Przykro mi.*_Zaza_* pisze:Ryzyko jest takie że dzieci nie wiedzieci bo z listy 30 czy 40 nawet ten 39 będzie miał otoczne