Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 10 lip 2006, 19:29

Messi E2 Ronaldinho pisze:yaya gra i w reprezentacji i Fener jako defensywny pomocnik wiec nie wiem czemu panuje tu taki entuzjazm, zeby go przekwalfikowac na srodkowego obronce Arrow
Yaya jest piłkarzem Olympiakosu, nie Fener. W Fenerbahce gra Appiah, który też ma do nas dołączyć [choć póki co droga bardzo daleka]
Z tym przekwalifikowaniem tak sobie gadam, że fajnie by było mieć dwóch stoperów - braci, rozumieliby się bez słów.
Widomo, że gra jako DM, ale takich piłkarzy mamy pod dostatkiem, jeszcze jkaby się pojawił Appiah - to już w ogóle ławkę bedziemy mieli dłuższą niż Cheslea :P
Ja się cieszę, że pojawiają się te nazwiska, w zesżłym roku przyszedł tylko Hleb, teraz Wenger jest dużo bardziej aktywny na rynku i to mi się bardzo podoba, w końcu nie będzie sytuacji, że będziemy musieli łatać dziurę na boisku juniorami z głebokich rezerw.
Messi E2 Ronaldinho pisze:czyli Kinga, pamietam jak dzis perypetie transferu z Tottenhamu do Arsenalu Campbella, teraz znowu bylo by podobnie, a Ledley w kontekscie gry w ekipie Arsena to przeciez nie nowość
tylko sam piłkarz musi tego chcieć, a King od poczatku twardo mówi, ze do kanonierów nie dołaczy, przedłużył przed mundialem umowę. I zostaje w Tottenhamie.
Jego sprawa jest już zamknięta.

Warto pamiętac, że wrócił z wypożyczenia z Sunderlandu Justin Hoyte, który wyjechał jako środkowy obrońca a tam bronił także na lewej stronie, na której u nas jest piłkarzy od ... wystarczająco duzo.

Wróć do „Anglia”