Messi E2 Ronaldinho pisze:jako defensywny pomocnik wiec nie wiem czemu panuje tu taki entuzjazm, zeby go przekwalfikowac na srodkowego obronce przez to ogromnie on straci
Od defensywnego pomocnika do środkowego obrońcy droga nie jest w cale taka daleka. Do tego znając możliwości Wengera, to taka zmiana pozycji byłaby bardzo prawdopodobna.
Messi E2 Ronaldinho pisze:A jesli kogos kupic z 2 Appiah/ Toure to z pewnoscia ten pierwszy jest graczem zdecydowanie lepszym, ogranym. Grał w Parmie, Juventusie a teraz swietnie sobie radzi w Stambule.
Tylko w tym problem, że Appiah gra o wiele bardziej ofensywnie, a tacy gracze są nam po prostu już zbędni. Do tego dochodzi jeszcze możliwość sprowadzenia Ribery'ego, więc nie widzę potrzeby sprowadzania Appiaha
Messi E2 Ronaldinho pisze:Tylko to jest alternatywa dla Gilberto, ktory powoli zaczyna bys nekany kontuzjami
Gilberto nękany kontuzjami
Messi E2 Ronaldinho pisze:Ja sam bardzo chetnie w druznie Arsenalu zobaczylbym prawdziewgo nastepce Sola na srodku defensywy, w pelnym tego sława znaczeniu czyli Kinga
O Ledley'u możemy już zapomnieć- przed MŚ przedłużył kontrakt. Ale podzielam Twoje zdanie co do klasycznego stopera. Ja osobiście na tej pozycji chętnie zobaczyłbym Trablesiego, a ten o ile się nie mylę jest w tej chwili dostępny z wolnego transferu