Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 10 lip 2006, 22:25

Martin Pellegrino o Francuzie już tyle pisaliśmy, że hej ;) i ja zostaje przy swoim. Nie potrzeba nam dwóch DMów w pierwszej "11". Choć znając życie Massimo pewnie tak się na Vieire uprze, że w końcu go ściągnie :P A już do Manciniego będzie należało ustawić Cambiasso i Patricka tak abyśmy mogli atakować także środkiem.

Bardzo dobrze bo transfer Grosso został potwierdzony przez Brance :] czyli już na 100% Nerazzurri 8)

Zaza ja wiem, że media pisały także o innych klubach, ale nie ma co się dziwić, Pirlo to świetny zawodnik, a po mundialu chętnych może przybyć ;) Dalej sądze, że Inter nie ma szans na niego. Milan musiałby spaść, a po mistrzostwie świata Azzurrich raczej do tego nie dojdzie :P Dlatego zostanie w Rossonerrich. Ale jeśli miałby odejść to ciekawe gdzie ? Kocha Mediolan i San Siro więc może jednak Inter :> :p

Właściwie to Pizarro ma aspiracje żeby grać podobnie do Pirlo. Tylko wiadomo stałe fragmenty zdecydowanie na korzyść Włocha, ale podanie, rozegrani i strzał David też ma niezły. Więc kto wie :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”