Czytam te wasze wypowiedzi i nie wiem czy to ja co dzisiaj brałem czy wy Np."" Inter władca Mediolamu"" czy """jakoś nie przepadam za Milanem wolę Juventus szanuje kibiców milanu ale po wypowiedziach takich kibiców jak"zaza" można stracic cały szacunek dla ich kibiców"" a najlepsza jest ta wypowiedz """a ja strasznie nie lubie Milanu Wydaje mi sie, że to przez kibiców którzy chwalą go pod niebiosa i kłócą sie ze wszystkimi . Do piłkarzy nic niemam """
Nie chce mi sie z wami kłucić ale po 1 - Mediolan to nie Cean i tu nie ma festiwali filmowych. Wiec Z ARCHIWUM -X- 5 nagrody nie dostaniecie !!!
2- Luki szanuje kibiców Milanu a nie potrafi przyznać racji jak co dotyczy jego klubu i to że ty wolicz tylko co drugie słowo pisać Forza czy Ku...a to światczy o tym że masz małe pojecie o piłce bo są sprawy których ani ty ani ja ni załatwimy siedząc w polsce A pisząc tego typu komentarze ja wcześniej zaczełeś mi.. ty, to robisz z kibiców Juve zero...!!
3- Tomusmc z tego co wiem to ciebie też nie lubią na innym forum i drwią z ciebie ja tylko moga wiec zajmij sie swoim klubem czy np. lekcjami .
POWIEM WAM JEDNO ADMIN.. PROSIŁ MNIE O ZACHOWANIE ŹIMNEJ KRWI JAK BEDE CZYTAŁ NIE KTÓRE KOMENTARZE A USASADNIAŁ ÓSME CZY 9 OSTRZEŻENIE TYM ŻE TU NA STRONIE PRZEBYWAJĄ NIEKIEGY DZIECI I NIE JEST DOBRZE JAK SIE PISZE ""KUR....A CZY JEBIE...I"""
ALE JAK JA CZYTAM NIE KTÓRE RZECZY TO ZASTANAWIAM SIE CZY TU W 85 % NIE SĄ SAME DZIECI I TO POKAZUJE JAKICH FANÓW PIŁKI MAMY W POLSCE JA ŁEPEK KUPIŁ KOSZULKE ZA 30 ZŁ I JUŻ FORZA... !!!!
JA NIE MAM ZAMIARU ZNÓW WSTRZYNAĆ JAKIŚ NIEPOTRZEBNYCH WYZWISK ALE JAK MACIE WIEDZE NA TEMAT PIŁKI TO POKAŻCIE ! BO PISANIE ""JA NIE LUBIE TEGO " CZY FORZA ONI " TO GÓWNO NIE WIEDZA !!!!!
PIŁKA JEST JEDNA A BRAMKI DWIE A JA KOCHAM WIELKI MILAN BO TEGO CHCE......
........ a nie dlatego ze akurat wygrywa czy ma MISTRZA..
POZDRO DLA FANÓW ROSSO-NERICH i dla innych klubów bo FOOTBAL bez kibiców nie żyje !!. tylko nie zachowujcie sie jak świnie !!