Sezon jest długi, rywale silniejsi, a jeśli Smuda chce zatrzymać posadę to Lech musi być w czołówce!! Myślę, że i tak kryzys by przyszedł... gdyby teraz przygotowywali się odpowiednio do PLata, to zabrakło by im sił już w połowie I rundy. Ja jako kibic Lech'a wolę, by Lech odpadł w I (czy II) rundzie PLata niż później się męczył z Arką, czy BOT-em Bełchatów, a argument, że Polacy dzięki temu dostaliby jakieś malutkie punkty za zwycięstwo Lech'a z Tiraspolem mnie nie przekonuje!! Dla mnie mogą być nawet dwie drużyny z Polski w PUEFA... Po co więcej!? W zeszłych sezonach tylko Amica się dostała do fazy grupowej, więc niech awansują tylko najlepsi... Ci którzy mają realne szanse. Ja liczę, że wśród tych drużyn będzie Lech, a jeżeli nie... to widocznie tylko dlatego, że byłby za słaby na grę w pucharach.piwus pisze:To trzeba było zmniejszyć obciążenie
Tiraspol ma swoje granice, swojego prezydenta... a jedyną przyczyną ich gry w lidze Mołdawiańskiej jest to, że... (tu się powtórzę) ich kraj nie jest postrzegany za niepodległy (także przez FIFA) a co za tym idzie ich federacja nie jest członkiem FIFA... Oby to się zmieniło w najbliższym czasie.Martinho pisze:Jest to przeciez zespol repezentujacy Moldawie