Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8796
Kontakt:

Post autor: cloner » 13 lip 2006, 13:44

Pisze tego posta, gdyz czuje sie zniesmaczony praca Panow [chyba nie ma zadnej Pani (poza Pania Agnieszka, ale ona chyba w Administracji)] Moderatorow. Wreczaja oni ostrzezenia nieslusznia, a pozniej nawet nie potrafia sie przyznac kto, a takze za co je wreczyl.
Moderatorzy maja sluzyc serwisowi, a nia rzadzic na nim - to jest roznica, nawet zasadnicza :!:

Jakis czas temu dostalem 5WP za komentarz : "hahahaha" :!: Nie mam pojecia od kogo, w mailu nie bylo napisane, nikt tez sie nie przyznal. 2 dni pozniej dostalem kolejne 2WP za ... :think: Chyba za nic. W mailu nie bylo autora, byl tylko link do ... mojego komentarza "hahahaha" :think: Bardzo dziwne, ze za jedna wypowiedz, ktora moim zdaniem nie kwalifikuje sie na az 5WP, dostalem az ... 7 :shock:
Szkoda, ze nikt z Was sie nie przyznal. Naprawde to zalosne, jestescie tak odwazni, zeby wreczac WP za friko, to pozniej badzcie tak odwazni i sie przyznajcie do tego :!:

Dzis kolejna sytuacja, lekka polemika w temacie o finale MŚ nt. zachowania Zidane'a i Materazziego, a tu nagle na moim koncie widze ... 8WP :shock: O co ku.wa chodzi :?: Sprawdzam maila, i nic, sprawdzam moje posty w temacie, i nic, sprawdzam odpowiedni temat, gdzie powinny byc wpisywane uzasadnienia ostrzezen, tez nic :!:
Czy Wy sobie jaja robicie z uzytkownikow :?: Wymagacie powagi od uzytkownikow, zeby pisali na 'poziomie', a Wy zachowujecie sie jak dzieci, ktore dostaly zabawki, i sie nimi bawia :roll:

Jest mi naprawde przykro, ze musze pisac tego posta, mialem nadzieje, ze minely juz czasy, gdy musialem sie dopytywac o WP, o powody, itp.
Ale niestety nie, nadal robicie sobie 'wolna amerykanke'.

Naprawde lubie wypowiadac sie na forum, jest czasem powaznie, czasem zabawnie, ale nigdy fair play. I tego mi brakuje. Moze kiedys sytuacja sie zmieni, ale watpie, zeby bylo to w najblizszym czasie. A szkoda ....

Wróć do „Wracając Do Meritum”