Wyceniamy gwiazdy ...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Post autor: wloski » 14 lip 2006, 21:31

Obrazek

To nie jest Grosso ! Tylko Materazzi! A po drugie taka sytuacja [uściskanie sędziego] zdarzyła się w meczu z Niemacami, kiedys Gross strzelił bramkę, Matrix podbiegł do sędziego i go przytulił, pózniej nawet o tą sytuacje go zapytano. Odpowiedział, że nie miał sił by pobiec gratulować Fabio. Co do obrazka to wciagnął mnie troszkę pan Gmoch :D.

Obrazek

:arrow: Prawa noga - Oczywiście nie jest to jego największy atut, jednak jak powiedzieli poprzednicy, potrafi nią co nie co zrobić, nie jest tylko do podpierania się. [5]

:arrow: Lewa noga - To jego największy skarb piłkarski, to jego lepsza noga i potrafi nią co nie co skonstruować, pokazał to na MŚ, że nawet "zawijanie" potrafi. [8]

:arrow: Gra głową - Przy żadnym stałym fragmencie nie widziałem, aby zagrywał głową, jedynie pracuje nią pod własną bramką. [3]

:arrow: Szybkość - Biega dość szybko, chodz nie jest taki szybki jak jego kolega reprezntacyjny na grający po drugiej stronie, ale ma gaz w nogach. [7]

:arrow: Drybling - Dla mnie to chyba drybling będzie jedną z największych ocen u Tego zawdonika, robił to niezle na mistrzostwach, nie potrafi mijać zwinnie jak np. Kaka czy Ronaldo [obaj jeśli są w formie], ale czynił to dość niezle na tych MŚ. [8]

:arrow: Przegląd pola - Widział dość dużo i czynił dość dużo, zagrywał do dobrze ustawionych zawdoników, tutaj nie jest zle. [7]

:arrow: Podania [ostatnie] - Nie zauwrzyłem bo miały jakaś wartość [asysty przy bramkach], ale podanie ma dobre, szczególnie centry. [6]

:arrow: Odbiór piłki - Sredni moge ocenic odbiór, bo jednak częsciej grał w ataku niz w obronie, ale w tym byl dosysc dobry. [6]

:arrow: Przyspieszenie - Byly momenty kiedy zamieniał się w skrzydlowego i najczesciej Pirlo lub Totti "zaurzacali" mu piłkę przed niego , częśto do nich dobiegał, a przecież nie spadały tam, gdzie stał Fabio. [7]

:arrow: Spryt - Z perspektywy meczu z Australią i Niemcami. [8]

:arrow: Gra ciałem - Dobrze grywa ciałem, byl to widać, kiedy sciagał się i odpychał zawodników. Często w stałych fragmentach pilnował zawdoników, zagrywając klasyczny "oczy w oczy" i mu nie uciekali. [7]

:arrow: Czytanie gry [umiejętnosc przewidywanie - sznuta snajperska] - Ta profesja raczej nalezy do rozgrywających, ale mozemy ją ocenic pozytynie. [7]

:arrow: Charyzma boiskowa - Oj ma ją wysoką, pare razy z powodu bólu schodził z boiska, zaraz na nie wracał i walczył jeszcze mocniej. [7]

:arrow: Dośrodkowania - U mnie na plus. [8]

:arrow: Stałe fragmenty gry - Tutaj raczej wiele nie działa, bo najczęściej para srodkowych obronców wybiegała do rzutów rożnych i rzutów wolnych. [3]

:arrow: Podatność na kontuzje - Nie przypominam Sobie, by opuscil pole przed czasem, jest dośc mocny ficzynie, a także psychicznie. [7]

:arrow: Strzały z dystansu - Nie za dobry, nie zauważyłem jego strzałów z daleka. [6]

:arrow: Sam na sam [wykończenie akcji] - Niezły z niego drybler jak na "bocznego", ma u mnie plusa. [8]

:arrow: Pracowitość - Oj latał za wielu, pracował za wielu, pokazywał sie na pozycjach, walczył. [8]

:arrow: Kreatywność - Nie mozna ocenic u niego wysoko kreatywności, bo to także raczej nalezy do srodkowych pomocników i playmerkerów. [4]

:arrow: Kondycja - Nawet dobra, 90 minut na gazie było w normie, przy 120 nawet potrafił niezle zakręcic w ataku i strzelic bramkę. [7]

Srednia: 6,5
Ostatnio zmieniony 19 lip 2006, 11:54 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”