Bazar w Turynie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 lip 2006, 14:55

Zico mój pierwszy post jak i każdy kolejny był opraty na spekulacjeach ale na miłośc Boską ile się wydarzyło od tamtego czasu ? Zreszta mam taka zasade że jak śledze Włoskie serwisy mercato to już Hiszpański czy Angielskie mnie nie obchodzą ... albo inaczej już nie okreslają wizji mercato :wink: A tym bardzie Onet. Bo masz przykłąd na Cannavaro: dwa dni temu podpisał umowe z Realem - wczoraj z Milanie a dziś z Cheslea na jachcie Romka :wink: A jak dla mnie jest duża szanse że pozostanie w Juve...

Wiesz przykład Figo był po to by uświadomić faną Real że nie każdy jest jak ... Bo to czy dany gracz Juve zamieni JUve na Inter czy Milan to nic mało było takich transferów w histori ? Milan Inter podobnie. Jednak jak piłkarz coś powie to trzeba mu wierzyć bo nie każdy jest jak Figo... to miałem na myśli. Sytuacje jest całkiem inna i nie da sie porównac jej.

Wiekszośc piłkarzy jest w kwiecie piłkarskiego wieku i dwa razy się zastanowi. Bo muszą mieć na mysli kase - przyszłośc sukcesy i swoją kariere ale też szacunek. Przeczytaj komentarz McSuchego w newsie "to nie supermarket" na stronie głównej pilka.pl

Wróć do „Wracając Do Meritum”