Bazar w Turynie

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 15 lip 2006, 15:14

*_Zaza_* pisze:Zico mój pierwszy post jak i każdy kolejny był opraty na spekulacjeach ale na miłośc Boską ile się wydarzyło od tamtego czasu ?
Ile ? Zakładając ten temat z myślą, że Juventus zostanie zdegradowany- tak ? Teraz to się stało faktem – tak ? Wiec co się zmieniło ?

Zapomnij o Onecie bo wszystkie media o tym mówią i mówią mniej więcej to samo na temat prawdopodobnych transferów ze zdegradowanych klubów. Wiem, że są to tylko i wyłącznie spekulacje ale chyba po to powstał ten temat – aby o tym pisać – prawda ?
*_Zaza_* pisze:Bo muszą mieć na mysli kase - przyszłośc sukcesy i swoją kariere ale też szacunek
Czyli według Ciebie tacy piłkarze jak Vieira (jeden sezon w Juve) czy Zlatan (dwa sezony w Juve) stracą szacunek jeżeli odejdą ? Czy oni kiedykolwiek mówili, że Juventus jest ich miłością, że pozostaną tam do usranej śmierci ? Nie wydaje mi się. Przyszli tam dla kasy i/lub pucharów, a tego klub im teraz nie może zaoferować więc najprawdopodobniej duża część z nich odejdzie. Jest to jak najbardziej naturalne i nie można ich za to winić.

Wróć do „Wracając Do Meritum”