AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 lip 2006, 21:23

Czy wyrok to pokazówka to nie wiem - na pewno mundialowe złoto nie miało na wyrok wpływu ba nawet śmiem twierdzić ze jeśli cos miał to bardzie ta ewentualne organizacja euro. Bo w tym kierunku mogła to byc pokazówka. Jednak wyroki są w jakimś stopniu adekwatne to czynnów i zarzutów. Pewne było to że jeśli Milan spadnie do serie B to Juve do C1 bo takie były zarzuty - oficjalne i potwierdzone przed procesem - i dla tego nie wiem w czym faniu Juve upatrują spisek. Chyba nie tyle boli ich spadek co utrzymanie ... Co innego sytuacje Lazio i Violi bo najwyraźniej ich klubu potraktowano jako sojuszników. Bo z tego co wiem bracie Della Valle wiedzać że nie mają szans walczyć z układem - się przyłączyli i to nie został odebrane jako kapitulacje ale jako "wspólna mafia" :wink: Wyrok w strone Milanu ewidntnie uderze w puchary - nic wiecej. Ale to i tak nie jest jeszcze wyjaśnione. Bo z jednej strony odwołania a z drugiej całe zamieszanie i podważanie tego wyroku od kibiców po polityków. Jeszcze Papierz nie zabrał głosu ale to kwestia czasu...

Wróć do „Włochy”