Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 17 lip 2006, 15:33

Nerwowy :? czemu mi to robisz :? który raz już mam napisać...

Pisząc o braku w pucharach jesteś już pewny co do UEFA ? wiedz o tym że jak trzeba to Empoli nawet odpuści ta całą licencje. Patrząc na ta sytuacje z boku to jest fajnie - Milan dał za Ricardo ok. 8 milionów euro - po grał rok - strzelał podawał - wygrał scudetto - został wybrany najlepszym piłkarzem młodego pokolanie w swoim debiucie a teraz pojawił się Real dający 30 czy 50 milionów i Czerwony Romek dający 100 milionów... Nic tylko sprzedawac i rynek się kręci :] Jednak Milan to nie Malaga czy Modena :!: dziwi mnie że Ty kibic Rossonerich nie pojmujeszcz tego jak przez tyle lat funkcjonował nasz klub ...

I weź pod uwage to że apsencja w pucharach nie bedzie trwać 7 lat. Przegrał jeden finał LM ale trafił do klubu który w ostatnich 30 latach królował w tych rozgrywkach, wiec chyba nie uważasz że sama apsencja w puchara na jeden rok dla 24 latniego piłkarza to powód by zaczynać odnowa w innym kraju ? :shock: To jednak sprawa. Druga jest taka podpisują nie dawno umowe do 2011 roku dał jasny sygnał działacza klubu że oni go pokazali swiaty a on teraz pokaże przywiązanie. Pozostanie na 99% w Milanie a jak powiedział jego agent umowa był tylko formalnościa bo mimo że prasa pisała "Milan w Serie B :!:" Kaka nalegał by skończyć rozmowy czy Ty tego nie rozumiesz ? Teraz sprawa nie rozchodzi się za ile Milan sprzeda Kaka bo nie ma tematu sprzedarzy Ricky'ego - prosta sprawa - działacze Real chcieli być w Mediolanie Łysy mówi nie mam czasu sa teraz ważniejsze sprawy - zresztą nie ma tematu.

Od tego są serwisy mercato by pisac bo co by był jak by ich nie było :roll: Jednak na temat 100 milionowej oferty Chelsea zmień temat [patrz Real Madryt (zbiorczy)] wybacz ale nie będę pisał 17 razy...

Filozofia Hiszpańskich serwisów trzymających z Realem jest taka jak Twoje myśleani...

Milan sprzeda Kaka jak spadnie :!:
Milan na munusie - Kaka w Real :?: :!:
Milan sprzeda Kaka jak nie zagra w pucharach :!:
Kaka wraca z wakacji opalony - Real ma balsam :?:
Real szokuje - Kaka wśród Al Kaidy :!:
Jest następca Zizou :!: Forza Mudżahedini :!:

Rozumiesz ? Jutro Galliani powie Kaka się się czuje ma wzdęcia :!: :?A Marca odrazu pisze - Calderom na nospe :!: Kaka w Madrycie :?:

Pozdrawiam :wink:

A wiesz co jest ciekawe to że Twoje teoria jak nic sie ma do Kaki, ale jesli Real by inaczej rozegrał rozmowy [początkowe] na temat gracza Canarinhos to mogli by szybciej wyrwać inne "transferowe marzenia Capello" mianowicie - Pirlo ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”