ostrzeżenie

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

ostrzeżenie

Post autor: deltinho » 17 lip 2006, 23:24

dzięki Zico za szybką odp.

Z tym że to trochę mało. Bo z informacji:

"Witaj deltinho,
Na Twoje konto w serwisie pilka.pl zostało dopisane ostrzeżenie.
Liczba posiadanych przez Ciebie ostrzeżeń w chwili obecnej: 1.
Jeśli otrzymasz więcej ostrzeżeń niż 10 to Twoje konto zostanie zablokowane.
Przyczyną otrzymania ostrzeżenia jest napisany przez Ciebie pod adresem komentarz:
http://www.pilka.pl/index.php?show=57471
Przypominamy, że na na stronie jak i forum obowiązuje regulamin i nie stosowanie się do niego może być wynikiem otrzymania ostrzeżenia.
Po 21 dniach od daty otrzymania ostatniego ostrzeżenia ich licznik jest zerowany."

Dalej nie wynika za co dostałem to ostrzeżenie. Która część wypowiedzi była "nie ok" i w jaki punkt regulaminu złamałem?

Ale dzięki za zainteresowanie się sprawą
pozdrawiam
d

edit:
Aha, to już mam pewną jasność. Chciałem zauważyć, że cała wypowiedź (jedno zdanie) miała charakter czysto ironiczny. W ten ton wpisane jest także podanie przydomka i dwóch nazwisk w formie zpisu brzmienia fonetycznego (a nie przekręcenie). Nie miało na celu urażenia tych piłkarzy (o czym świadczy choćby wielka litera) a jedynie wyśmianie angielskich dziennikarzy, którzy poza swoim krajem świata nie widzą.

Niestety w naszym kraju jakakolwiek ironia czy satyra jest źle widziana, a reakcja na nią jest nie współmierna do formy czy treści. Widać, że Redaktorzy w tym względzie wzięli przykład ze świata polskiej polityki i zachowań pewnie jaśnie nam panujacej partii. O, przepraszam - Partii ;-)

Wróć do „Wracając Do Meritum”