Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 lip 2006, 11:18

Rozumiem co masz na myśli Ajaccien - obaj mają co pokazać w piłce na najwyższym poziomie ale mają też się czego uczyć. Masz całkowita racje. Gourcuff był w ojcem w Milanello przed podpisaniem umowy, ponoć zwiedział każdy klub zaintersowany jego synem - mało prawdopodobne są informacje że ma tak podpisana umowe że mu ... gwarantuje występy - ale to wie jak jest - bo i takie gdzieś widziałem informacje - bardziej bym się "bał" o rozwój tego gracza gdyby w klubie był jeszcze Manuel Rui Costa ale jak wiadomo Rui odszedł do Benfici i to chyba przekonało Francuza. Ludzie z klubu tacy jak Cesare Maldini czy trenerzy bardzo się zachwycają młodym więc mam nadzieje że wykorzystaja jego potencjał. Podobna sytuacje jak z Kaka' sie za pewne nie powtrzy bo Ricky zasilił klub w podobnej sytacji ale do gry byli gotowi Rui Costa i Rivaldo a tym czasem młody nikomu nie znany Kaka okazał sie odnich poprostu lepszy. Gourcuff nie ma takiej sytuacji ale ma jednego rywala. Ja osobiscie licz ze Ancelotti nawet znajdzie miejsce dla ich dwóch w grze. Zreszta zadecyduje forma.

Pozdrawiam :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”