Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 lip 2006, 14:26

Mete to ja chyba czytałe tez coś w tym etmacie - ale to już chyba "po objedzie" od tamtego czasu on był w Atletico i PSG Lyonie itd. Jesli Leonardo polecał go Rossonerim to chyba ich nie przekonał :wink: Bo od tego czasu gdy sie byli o niego tematu nie ma wcale.

Obrazek
To On :wink:

Co do "Ufo" to oferta Portsmouth została wyśmana oni proponowali grosze, coś czytał rano w tym temacie - dla tego napisałe tylko o Fulham bo Ci są konkretni i proponują Viola 7 milionów - jednak sam gracz ma troche inne wymagania finansowe :roll: Jeśli Ancelotti jest zwolennikiem talentu Czech to sądze że [w zależnosci od decyzji Violi - oczywiście] 7 baniek plus jeden gracz i gra :wink: Jak dla mnie bomba z przyjemnością powitam Ufo na Giuseppe Meazza [lądowanie] mi akurat nic nie musi udowadniać :P

Mete nie pisz posta pod postem :roll:

A co do info to miodzik - klub go chce pozyskać - sam Gianluca nie ma zamiaru opuszczać Italli - ceni Ancelottiego - jest kasa na transfer teraz tylko muszą się ugadać a to może nie byś łatwe ale spoikojnie... jeszcze czas - duet Juve to cen nr. 1 :wink: i to będzie plus w negocjacjach.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2006, 14:29 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”