Moze mi to wyjasnisz tylko logicznie.Nie wydawaj sadow ze czegos nie rozumiem ja po prostu mam troche inny punkt widzenia niz wiekszosc chrzescijan ktora jest slepo zapatrzona w kosciol.
Jaka instytucja mowi ze kobieta nie moze usuwac ciazy powstalej w wyniku gwaltu? Kosciol.
Jaka instutucja mowi jakie czlowiek ma miec podejscie do seksu? Kosciol
Jaka instutucja dowolnie interpretuje biblie i wprowadza rzeczy o ktorych tam nie bylo mowy? Kosciol.
Jaka instytucja ma w Polsce specjalne przywileje czyli nie jest opodatkowana a ksieza nie musza rozliczac sie ze swoich dochodow i uzywac kas fiskalnych? Kosciol.
Jaka instytucja propaguje balwochwalstwo i prawie zmusza ludzi do lamania pierwszego przykazania? Odpowiedz znowu brzmi kosciol i tak jeszcze dlugo moge.
Trzeba byc czlowiekiem naprawde duzej wiary zeby wierzyc ze ksiadz zmieni oplatek w cialo Boga tylko dlatego ze skonczyl seminarium i przyjal swiecenia.Albo ksiadz Jankowski ktory jest oskarzony o pedoflie bedzie dalej spowiadal ludzi prawil kazania i dawal komunie.Masz racje tego akurat nie rozumiem.
Jak masz walic tylko zdania czcionka o rozmiarze 30 ktore nic nie wnosza do tematu to daruj sobie i idz spac.Pamietaj trzymaj rece na kolderce bo masturbacja jest potepiana i zabraniana przez KOSCIOL