Kosciół

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post autor: Chlopaczek » 17 lis 2004, 22:07

Bunch mowisz o wierze czy o kosciele bo nie wiem do czego pijesz?
Moze mi to wyjasnisz tylko logicznie.Nie wydawaj sadow ze czegos nie rozumiem ja po prostu mam troche inny punkt widzenia niz wiekszosc chrzescijan ktora jest slepo zapatrzona w kosciol.
Jaka instytucja mowi ze kobieta nie moze usuwac ciazy powstalej w wyniku gwaltu? Kosciol.
Jaka instutucja mowi jakie czlowiek ma miec podejscie do seksu? Kosciol
Jaka instutucja dowolnie interpretuje biblie i wprowadza rzeczy o ktorych tam nie bylo mowy? Kosciol.
Jaka instytucja ma w Polsce specjalne przywileje czyli nie jest opodatkowana a ksieza nie musza rozliczac sie ze swoich dochodow i uzywac kas fiskalnych? Kosciol.
Jaka instytucja propaguje balwochwalstwo i prawie zmusza ludzi do lamania pierwszego przykazania? Odpowiedz znowu brzmi kosciol i tak jeszcze dlugo moge.

Trzeba byc czlowiekiem naprawde duzej wiary zeby wierzyc ze ksiadz zmieni oplatek w cialo Boga tylko dlatego ze skonczyl seminarium i przyjal swiecenia.Albo ksiadz Jankowski ktory jest oskarzony o pedoflie bedzie dalej spowiadal ludzi prawil kazania i dawal komunie.Masz racje tego akurat nie rozumiem.

Jak masz walic tylko zdania czcionka o rozmiarze 30 ktore nic nie wnosza do tematu to daruj sobie i idz spac.Pamietaj trzymaj rece na kolderce bo masturbacja jest potepiana i zabraniana przez KOSCIOL :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”