Jak można było przypuszczać Juventus zagości w Serie B podobnie jak Lazio i Fiorentina. Nie ma co, trzeba to wykorzystać i pozyskać jak najwięcej piłkarzy. Milan powinien mocno ruszyć teraz na rynku bo nie tylko my patrzymy na Turyn i reszte ale i cała piłkarska Europa. Jeżeli chodzi o mnie to chce zobaczyć u nas Oddo, Buffona i Zambrotte. Zwłaszcza tego ostatniego bo jego agent daje jasno do zrozumienia gdzie Zambrotta chce grać, nie mogą nasi tego spiepszyć. Z Buffonem jest inna sytuacja bo trzeba pamiętać że mamy Dide ale to nie problem bo można go zawsze sprzedać bo nie sądze aby był on zadowolony z funkcji rezerwowego bramkarza. Ale Buffona trzeba sprowadzić, jest okazja i trzeba to również wykorzystać. Z Oddo to już od długiego czasu Milan się droczy, sam nie wiem czy przyjdzie czy nie. Jeżeli nie to są inni ale prawego obrońce Milan kupić musi
O napastniku narazie pisać nie będę, dziwi mnie że jest tak cicho a my naprawde musimy tą luke po Szewie zapełnić tak samo jak po Stamie bo można uznać że młody Francuz Gourcuff zastąpi Rui Coste.
Forza Milan.