CM 2001/2002

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8657
Kontakt:

Post autor: cloner » 18 lip 2006, 17:10

Siema 8) Nudzilo mi sie dzis troszke, to postanowilem 'odkurzyc' starego CD z ... ukochanym CM 2001/2002 :D
Jestem zbyt leniwy, zeby brac sobie jakies slabsze ekipy, zeby probowac cos z nimi dzialac, ale ciagla gra Legia czy Interem tez mi sie znudzila :wink: Oczywiscie prowadzeniem Naszej reprezentacji nie moze sie nikomu znudzic 8)
Jak wiecie [a moze i nie, bo nie prowadziliscie nigdy Naszej reprezentacji] - w el. do MS2002 zostaja tylko 2 lub 3 mecze, udalo mi sie je jakos wygrac :wink: Pozniej mecze towarzyskie, i ... 3 porazki, przed mundialem, nieciekawa sprawa :P Ale bylem optymista, na mundial zabralem najlepszych graczy i ... nie najgorzej wypadlem :wink:
Losowanie nie bylo takie najgorsze, gdyz trafilem do grupy z Niemcami, Tunezja i Paragwajem. Pierwszy mecz z naszymi sasiadami, i ... wielka niespodzianka :D Czerwona kartka dla Kahna, i na 1-0 z karnego strzela Radomski, pozniej gralo sie juz latwo, wiadomo w przewadze, i wygralem 3-0 8) Z Tunezja wygralem 2-0. Z Paragwajem gralem rezerwowym skladem, ale rowniez udalo sie wygrac [1-0 po golu w doliczonym czasie] :wink: W 1/8 trafilem na Portugalie i juz myslalem, ze to moj koniec. W sumie bylem bliski odpadniecia, fakt, ze pierwszy strzelilem gola, ale pozniej rywale strzelili az 2 :( Musialem zaryzykowac, zrobilem 2 zmiany ofensywne, i w ostatnich minutach wyrownalem :wink: Dogrywka nie przyniosla rozstrzygniecia, a w karnych moi lepiej strzelali 8) W 1/4 trafilem na Brazylie i bylem juz bez szans, nie dosc, ze kontuzje 2 graczy, to jeszcze jeden pauzowal za kartki, ehhh, i 2-0 w plecy :( Ale zadowolony jestem :lol:
Wszystkie mecze zagralem niesamowitym ustawieniem .... 4-5-1 :lol: Po raz pierwszy nim gralem, i sie nie zawiodlem :wink:
Boczni obroncy ze lekka strzalka do przodu, boczni pomocnicy tak samo. I sie gralo :wink:

Fajnie tak po miesiacach pauzy uruchomic klasyka :D Naprawde niesamowicie sie gra :D

Wróć do „Hyde Park”