Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 18 lip 2006, 18:37

guru pisze:Tyle ze jak ich sprzedadza to dostana nie mala sumke Confused :?
co z tego, ze kasa za transfery wpłynie ? Przeciez wszystko pójdzie na spłate kredytu glazera, który zaciągnął, aby kupić ManU.
Wielkich pieniędzy na transfery wydawać nie będą. Na pewno nie za panowania rodu Glazerów.
Nie wiem czy odejście Ruuda w takiej dyspozycji to rzeczywiście osłabienie. Pierwsze sezony na OT miał wysmienite, ostatnio mu juz nie idzie, miał lepsze okresy, gorsze, jak każdy [z tym, ze chyba tych gorszych więcej]
gdyby Saha odszedł - straciliby więcej. A tak mają w dalszym ciągu duet Saha - Rooney, nie wiem czy na ławce siedziec bedzie Rossi - chyba za wcześnie dla niego, specjalnie się nie orientuje jakich tam mają jeszcze napastników, Smitha przekwalifikowanego na DM w dodatku całego połamanego.

Pat bardzo przydałby się ManU - teraz kiedy Scholes oślepł [czy coś :P] kiedy odszedł Roy, kiedy noge złamał Smith - nie mają nikogo :!: na środek pomocy, bo chyba nawet Fletcher, który grał chyba z początku na prawej pomocy, miał zostać sprzedany, czy wypozyczony [pewnie się dowiemy od kibiców, których tu nie brakuje]

Dziwi mnie tylko, że Pat w ogóle z tym klubem rozmawia :P

Wróć do „Anglia”