Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Kamilinho
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Kamilinho » 18 lip 2006, 20:10

Witam wszystkich tifosich 8) Kolejny Milanista na pokladzie 8)

Po wyrokach Calciopoli mercato nabralo rumiencow. Po zakonczonym sezonie zaczelo sie wiele spekulacji na temat wzmocnien Naszego klubu :wink: Po odejsciu Shevy ciagle mowilo sie o napastnikach tj.RvN, Adriano, Torres, Zlatan, Tevez czy Suazo. Teraz jakos ten temat ucichl i mowi sie o wzmocnieniach w defensywie, co mnie bardzo cieszy. Dla mnie numerem 1 tegorocznego mercato powinien byc Buffon. Jeszcze jakby wzial ze soba Zambrotte to by bylo pieknie 8) Ale zbyt piekn, by bylo prawidze :P Na prawa strone koniecznie potrzebujemy wzmocnienia, bo ten Cafu to juz nie ten sam gracz co 2-3 lata temu ;) O umiejtnosciach Simica wypowiadac sie nie trzeba :P Mysle, ze Nasz wychowanek- Oddo ze zregradowanego Lazio bylby dobrym trasnferem. Ladne rajdy, no i duzo asyst :wink:

Jezeli chodzi o druga linie to chyba tutaj zmian nie bedzie. Przyszedl Gourcuff, Foggia i Brochi, wiec lepiej kase zainwesteowac w defenswe :P

Atak :D Trzeba znalezc nastepce Shevy, jednak jest to zadanie trudne. Na rynku nie ma takich zawodnikow jak on. Nazwiska typu Tevez, Suazo czy Adriano jakos mnie nie przkonuja. Jedyny zawodnik z tych o korych sie mowi,ktorzy maja zasilic Milan, ktorego gramnie przekonuja to Torres. Chco to Hiszpan, a ci jak wiadomo slabo graja we Wloszech to zaryzykowalbym jego sprowadzenie na San Siro ;)

Forza Milan :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”