Chlopaczek spokojnie mercato nie kończy się jutro
Przeczytaj uważnie:
Włosi zastanawiają się co Milan chciał osiągną wypożyczając Abbiatiego do Torino
W przypadku duet'u Buffon + Zambrotta mówiło sie o 40 milionach + Abbiati + małe co nie co
Mnie osobiście decyzje o wypożyczeniu Christiana zdziwiła. Jednak coś w tym jest - oczywiscie Włosi jak to Włosi zawsze znajdą teorie - nawet taka że Buffon zasili Inter
Można też jeszcze inaczej na to popatrzeć - w przypadku tranzakcji wiąznej Abbiati był by wyceniony na ok 10 milionów - ale odszedł - co ważne trzeba by mu też płacić troche
Coppola na 99% w Toro
Coppola nieoficjalnie w Torino ...
a o 16 Abbiati oficjalnie w Toro
a co najwazniejsze La Gazzetta napisała wczoraj że w godzinach południonych dojdzie to kolejnego spotkanie na lini Milan Juve
Co do Zambrotta to jestem jakoś dziwnie spokojny - dał w ciągu 3 dni z 5 znaków od agenta po swoje wypowiedzi. Liczy na taka umowe jak miał w Juve i prawdopodobnie ją dostanie. Klasa Gianluci jest znana każdemu Italiano i nie wierze że nasi działacze są tak głupi by nie wykorzystać sytuacji. Tym bardzie że sam piłkarz mówi praktycznie otwarcie gdzie chce grać - a tydzień temu była informacje że podpisał wstępna umowe z Milanem. Pozostaje czekać i miec nadzieje - przeciesz nie dawny transfer Gilardino 4 razy był blisko końcu - 5 razy był w innym klubie niż Milan - miał kosztować 50 milionów itd. Sytacuja była inna - znacznie inna ale coś mi mówi że ona nie ma znacznie
Panowie czeka Nas poprostu kolejny serial. Juventus troche igra z ogniem bo jeśli TAR podtrzyma kare to na samych transferach straci z 20% to pewne
Thuram zaczą polemike z Materazzim z prostego wzgledu - boli go cos mocno jak i wie że juz na bokisku serie A się nie spotkają.
Pozdrawiam
P.S - Aha