Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 19 lip 2006, 11:26

Ja również nie jestem zadowolony i jak narazie nie zanosi się na nic co poprawiło by mi humor a nasi przecież mieli w tym roku wydawać dużą kase i kupić kilku zawodników klasy światowej.
Nie interesuje mnie co Milan robi z Abbiatim ale kompletnie tego nie rozumiem.

Nasz klub od dobrych 2 lat na rynku transferowym nie zrobił kompletnie nic. Zaraz ktoś napisze że sprowadził Gile. Zgadzam się z tym że go sprowadzili po dobrym miesiącu ale głównie dlatego że sam piłkarz bardzo ale to bardzo chciał tutaj przyjść i jestem niemal pewien że to iż gra u nas jest jego ogromnym udziałem.
Milan ma teraz okazje pozyskania paru wspaniałych zawodników jak np. Buffon czy Zambrotta. Dziwi mnie to że jak narazie nie robimy praktycznie nic w tym celu, nie wysyłamy nawet żadnego sygnału w strone tych piłkarzy poprzez dwa głupie wywiady. Za to do nas sygnałów trafia wiele.
Rok temu już widziałem że nasza defensywa nie jest najmłodsza ale jest świetna co pokazywali. Teraz uważam że po odejściu Stama z wiekowym Cafu i Maldinim ( nikt nie wie czy dadzą rade grać cały sezon i czy znów kontujze ich nie złapią [zmienników nie mamy] ) musimy pozyskać przynajmniej 2 obrońców. Zambrotta jest idealnym kandydatem na lewą strone, nie ma lepszego. Jeżeli w tym Mercato nie wzmocnimy obrony to za rok napewno nie kupimy 5 piłkarzy. Niech mi nikt nie pisze że takie transfery można przeprowadzić w zimie bo w to nie uwierze.

O ataku nie wspominam bo to mija się z celem. Absolutna cisza, może coś szykują - oby.

Wróć do „Wracając Do Meritum”