kupcie lepiej Ruuda, będę spokojniejsza o dalszą dominację Barcy ;) a tak serio- oczywiście, że on nie jest taki zły. ma instynkt, zdobywa co sezon dużo bramek (pytanie tylko czy od razu tą statystykę przeniesie z Premiership do La Liga, bo dużo czasu już nie ma na grę na najwyższym poziomie, latka stukają), co z tego, że rzadko kiedy udaje mu się to zrobić spoza magicznej 16... taki typ zawodników też chyba jest potrzebny, choć nienawidzę ich. w każdym razie gdyby miał przejść do Barcy chyba bym sobie coś zrobiła, ale to nie moje zmartwienie tylko jeszcze jeden z dłuuugiej listy powodów, coby Realu sympatią nie darzyć.
i ciekawa jestem jak pójdzie to budowanie nowych Galacticos (trudno inaczej ich nazywać, bo oferty chyba idą tylko w kierunku gwiazd). czy zanim ta drużyna na dobre do siebie nie dotrze, nie trzeba będzie jej znów wymieniać lub skłaniać się ku jej wymienianiu z powodu zbyt zaawansowanego wieku zawodników? Capello starał się coprawda o dwóch młodych zawodników- Cesca i Kake- ale utknęło to w martwym punkcie i teraz średnia wieku interesujących klub zawodników oscyluje chyba gdzieś w granicach 30 lat. rozumiem, że wszystkim się śpieszy, ale nie wiem czy to najlepsza droga. dobrze, że i tym razem mnie to specjalnie nie martwi ;)