Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 19 lip 2006, 17:48

fieldy pisze: widać, ze tylko mecze LM Arsenalu oglądałeś :P w LM grał sam w ataku, bo Adebayor nie mógł grać w tych rozgrywkach, w Premiership Arsenal zazwyczaj grał 2 napastników, obok Henry'ego wybiegał właśnie Ade, lub van Persie - jak był zdrowy.
Więc nie do końca jest tak jak piszesz.
Byc moze, rzeczywiscie opieralem sie na CL, nie sledze meczow Premiership.
fieldy pisze: i całe szczęście, chyba nie ma na tym forum człowieka, który ośmieliłby się tak stwierdzić, nikt bowiem nie będzie obstawał za nieprawdą :wink: .
Spokojnie, nie jestem szalencem :D
fieldy pisze: To, ze potrafi strzelać to wiem, tylko raz miał ponizej 10 bramek - w pozostałych przypadkach 20 goli i więcej [w samej tylko lidze]
ale chciałem zwrócić uwagę na to, ze Ruud zatraca gdzieś swój instynkt, dzięki któremu te bramki w poprzednich latach zdobywał.
Cos w tym jest. Nie sadze jednak, zeby dopadl go "syndrom Raula czy Kluiverta", czyli wypalenie i utrata ogromnej czesci swej pilkarskiej wartosci. Moze zmiana otoczenia dobrze na niego wplynie :think: Moze odzylby pod okiem Capello, ktory zdaje sie bardzo w niego wierzyc :?: W Madrycie okazji bramkowych na pewno by mu nie brakowalo. Zobaczymy jak bedzie. Pozdro dla Ciebie

Wróć do „Hiszpania”