niestety sprawa Cole'a dla was też umarał raczej, bo juz prawie przesadzony jest jego transfer do Chelsea.Krzysztof Jarzyna pisze:W ten sposob mamy juz tyly zabezpieczone, choc do pelni szczescia brakuje mi Zambrotty albo Cola na lewa strone Razz
Szkoda tylko, ze sprawa Zambrotty raczej juz umarla. Bo jezeli mialby przyjsc, to przyszliby w pakiecie Wink No chyba, ze Juve chce wyciagnac za samego Zambrotte tyle ile za dwojke Emerson-Cannavaro.
mowa o 16 mln funtów, jak dla mnie może być, ani mało ani dużo. Jestem tak zły na niego, że za darmo bym go oddał, byleby juz nie grał u nas .... wytchowanek pfffZaza pisze:ale Cole na 99% zasili Chelsea - ponoc zapłaca sume odstępnego które zcale nie jest "duża" i nie tylko jak na Czerwonego Romka.
nie kracz, bo potem będzie ci głupioKrzysztof Jarzyna pisze:Bo jak pojdzie do Chelsea, to del Horno bedzie mogl wrocic do Hiszpanii. Tylko, ze wtedy Roberto nam zostanie az umrze na boisku
del Horno i tak się wynosi, słyszałem o powrocie do byłego klubu, lub przeprowadzce do Valencii,ciekawe co Pisakk na to
Najlepszy jest Mourinho, który mówi, "ze pozbywa sie jednego lewego obrońcy a w jego miejsce kupuje innego - i jak widać wcale taki aktywny na rynku nie jest" zapomniał chyba o transferach przeprowadzonych przed mundialem. Sheva, Ballack, Kalou, czy Obi Mikel [choć ten już po mundialu]