CM 2001/2002

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: davciol » 20 lip 2006, 13:35

Przy wybieraniu lig zdecydowałem się na Anglię z powodu wielu dobrych zespołów i trudnej ligi.
Bez wachania wybrałem Tottenham, bo to jeden z moich ulubionych klubów. Od działaczy dostałem
17M ojro na transfery. Od razu zacząłem od ustawienia treningu, taktyki oraz pozbycia się
zbędnych trenerów. W ich miejsce zatrudniłem lepszych, wśród początkowych trenerów nie było
trenera bramkarzy więc sprowadziłem takiego do klubu.
Brakowało w zespole b. obrońców. Złożylem propozycję kupna Cufre(Romie),a drugiego poszukiwałem.
Niestety Cufre nie chciał grać w moim klubie, znalazłem w Romie drugiego b.obrońce.Nazywa się
Lasissi, lecz niestety nie jest wszechstronny tak jak Cufre. Do zespołu chcę też ściągnąć
lewego skrzydłowego Jordiego Lardina, 22-letniego napastnika To Madeire i pomocnika Marka
Kerra.Tych trzech zawodników będzie mnie kosztować prawie 6M euro.
Po przeglądzie mojego zaspołu ustaliłem plan przygotawań do tego sezonu. Pierwszym sprawdzianem
dla moich podopiecznych będzie zgrupowanie w Rosji, gdzie rozegramy trzy sparingi. Pierwszy
z średniakiem Gaz-Gaz Prom. Później będzie już trudniej, czekać na nas będzie Lokomotiv Moskwa
,a na pożegnanie z rosyjskimi boiskami zagramy z CSKA. Kolejne sprawdzenie umiejętności kopaczy
z mojego zespołu to zgrupowanie w Holandii, na którym będe chciał żeby moi piłkarze zagrali
na 100% swoich umiejętności. Tak jak w Rosji będą to trzy sparingi - z Fortuną, Rodą i
Groningen.

PS. Kogo polecacie na napastnika?

Wróć do „Hyde Park”