Nie było, nie ma i nigdy nie będzie kodów do FMa(L)egionista pisze:Czy ktoś wie czy są kody do Fm-a a jeśli sa to niech troche poda i gdzie się te kody wpisuje.Będę bardzo wdzięczny.
adik_pl pisze:bywają takie dni, że zachciewa mi się grać, wciągam się, poświęcam kilka dni, po czym się wypalam i odkładam FM'a na kolejne tygodnie.
Też tak mam
Jeśli chcesz wzmocnić jeszcze skład to po pierwsze zmienić rozgrywającego. Rozumiem, że Guarin gra tego defensywnego, a Vilakazi rozgrywającego. Benedicta proponuję wymienić na Kallstroema (chociaż często dostaje kontuzje) albo np Aguerro (niby pozycja AM/F C ale jako rozgrywający kapitalny). Dobry i tani jest też Krancjar, ale on potrzebuje dwóch sezonów na rozegranie się.jackieboy pisze:Co poradzić co do składu.. ???
Guarin też powinien przejść na ławkę a w jego miejsce kup z Marsylii Lorika Canę jeśli nie chcesz wydawać zbyt dużej sumy (ok 8 mln Ł) albo Mascherano lub Aliou Diarra, ale to już są sumy zbliżające się do 20 mln Ł.
Na prawe skrzydło Skjelbred (chyba tak się to pisze). Świetny młody Norweg. Angażuje się w każdy mecz i daje z siebie wszystko.
Lewa pomoc to Anderson z Porto lub Silva z (chyba) Valencii lub Aissatiego z PSV.
Na prawą obronę polecam Loe Binga, który może grać wszędzie!!! Mój brat raz nawet wstawił go na bramce i bronił świetnie
Z lewą obroną jest problem. Nie ma nikogo dobrego na początku. Może ktoś się wygenerował? Proponuję Bainsa z Wigan, albo Fabio Aurelio z Valencii (najlepszy DL w FMie).
Na środek obrony jest sporo możliwości. Kompany, Nigel de Jong, Chivu, Cristian Alvarez, Vidic (dużo kontuzji), Sinkiewicz i wielu wielu innych.
Bramka to tylko i wyłącznie Samir Handanovic. Po trzecim sezonie jest nie do przecenienia. Super bramkarz. Polecam jeszcze Ochoę.
Najlepszy atak w FMie to Fernando Torres + Adriano lub Ibrahimovic, ale tej dwójki nie masz szans wykupić. Jeśli Hiszpana można za jakieś 40 mln Ł to za pozostałą dwójkę trzeba dać 80 za każdego. Jeśli Podolski gra jeszcze w Koeln to też można go kupić. Po transferze do jakiegokolwiek klubu nie ma możliwości kupić go za mniej niż 40 mln. Ja polecam Kuyta, który strzela średnio 20-30 bramek na sezon i nie pyskuje gdy nie gra z podstawowym składzie.
To by było na tyle życzę sukcesów