AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 lip 2006, 11:50

Obrazek

Jak wiadomo wczoraj na mediolańskim Piazza della Scala odbyła sie manifestacja tifosio - Brigade Rossonere jak i innych grup - fani Milanu protestowali przeciwko wyrokowi CAF i skazaniu Łysego. Troche ich było. Ale mowa :smoke: Karabinieri chyba sie bali bo bardzo dużo było patroli i ochrony :lol: Natomiast grupa Ultras "Guerrieri Ultras" była w klubie na rozmowach...

Jednak nie to miałem napisać - Chłopaczek po dzisiejszym ranku i dłuższym namyśle postanowiłem Ci przyznać racje co to naszej nie dawnej rozmowy na temat działaczy i zaangażowanie co nie których ludzi. Co planów i ostatnich lat. Dla tego znów jestem zwolennikiem "martwego mercato" - 5 dni temu każdy w Was mnie opierdzielał za to co napisałe ale teraz wiem że miałem racje :!: Teraz licze ze już nikt nie przyjdzie :!: tak tak ale licze również że rok starczy łysemu na przemycie okularów i przez ten rok bez LM Ancelotti nie bedzie lansował wyjadaczy a postawi na nowe pokolanie - niestety bardzo mnie martwia informacje na temat wypożyczeń Ardemagni'ego, Lino czy Nicoli Pozziego - odszedł Abate i kilku innych :? Przeciesz Nicola Pozzi to najgroższe dziecko w świecie Calcio :? To po jaka cholere tyle za niego płacono skoro gra na rzecz Empoli. Jeśle w Milanie grał by mało ale no hola hola jak sie nie ryzykuje to sie ma :? Mało tych mega talentów znineło w jakieś Bologny czy właśnie Empoli :? Wczoraj oddany Donati do Atalany - no lepiej trafic nie mógł bo tam sie najlepiej pracuje z młodzieza ale jeśli to jest nowy Pirlo to czemu ma sie nie uczyć własnie od Pirlo :?

Naprawde jeszcze wczoraj byłem zdanie że co by sie nie stało okno trwa i spokojnie pełen luzi co ma być to będzie ale zaczynam coraz bardzie sie gotować. I nie tyle przez transfer Zamrotty na Camp Nou co pierdzielenie co sezon tego samego :? Wkur..zają mnie mity i regułki od obrony po atak :? Co to ma być "złote myśli ?" - nie wiemy narazie jaki będzie wyrok TAR ale wiem że Galliani powołnił juz za dużo błegów jak na ostatnie lata - jeśli ten proces zawracał mu tak głowe że nie miał czasu mogli nie kręcić - i nie zmienia faktu oficjalne informacje że nikt nie odejdzie - skoro odszedł Sheva i teraz chyba by ich zabili jak by ktos jeszcze odszedł.

Prawdopodobnie już nic nie naprawi tego okna - a nie wiem co jest większym błedem "sen na rynku" czy oddanie młodych zdolnych chwalonych non stop graczy :? To po jakiego ... cukrować skoro oni zostają wypożyczeni ? Jeśli Milan nie zagra w LM to kiedy jak nie teraz postawić na zmiane pokolanie ? i nie ma ma myśli lat piłarzy bo tylko Szpakowski nie widzie że Ci starci są na ławce :roll: Trzeba przewietrzyć kadre - młoda nowe krew - przeciesz Ci piłkarze wygrali wszystko dosłownie i o dziwo to może byc nasz "błąd" - Łysy nadal ciągnie ta głupia Włoska manie że na ławke każdy gracz na zasadzie wolnego sie przyda :? Może najwyższy czas ruszyć głowa ? Nie śmiem go pouczać bo interesu umnie robić jak mało kto ale na Miłość Boską ile może :>? Naprawde obecna sytuacja jest bolesna, dziwna ale i w pewnym sensie nie powtarzalna. czemu tego nie widzą ? Forza Milan :!:

Wróć do „Włochy”