Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 22 lip 2006, 15:08

Zaza pisze:napisałeś "Ja na nic nie licze" a potem "Mam nadzieje, ze nie bedzie to Adriano" jedno z drugim sie mija.
Chodzilo mi o to, ze nie mam dokladnych preferencji, jesli chodzi o pilkarza z poza UE, wykluczam z tego grona Kake. Jesli jednak chcesz byc tak dokladny to dobrze - licze, ze nie bedzie to Adriano :D
Zaza pisze: A chyba coraz wiecej przesłanek jest ku temu by tak twierdzić - Capello podziwia gracza Interu :roll: a prasowy atak Interu w przyszłym sezonie to Toni - Ibra wiec wątpie by Adriano siedział na ławce ...
Podziwia tez Cristiano Ronaldo i Joaquina, a do Madrytu ich jednak jak na razie nie sprowadzil. IMO jego pierwsza opcja jest Ruud. Osobiscie uwazam, ze taki pilkarz jak Adriano nie jest nam potrzebny bo mamy Ronaldo. Moj faworyt :?: Luca Toni. Zobaczymy kogo wybierze Wloch.
Zaza pisze: Wiem że miałeś na myśli Kake pisząć - nie wiem na co licza wlodarze klubu - ale powiem Ci szczerze że ja też nie wiem na co liczą ? tym bardzie ze Real teraz nie może walczyc z Romkiem na rynku. A 100 nie zaoferuje - mimo tego że Ricky pragnie grac w Real'u :wink:
Mysle, ze czas, zeby panowie Calderon i Mijatovic twardo staneli na ziemi, i zaczeli starac sie o pilkarza, ktory jest realny do zakontraktowania. Np wlasnie Alonso. Gdyby zaoferowali odpowiednie pieniarze, trafilby do Madrytu.
Zaza pisze: Xabi jest "lekiem na całe zło" Real'u w drugiej lini :!:
Dokladnie tak, tylko obawiam sie, ze nie wszyscy tak uwazaja :roll:

Wróć do „Hiszpania”