Chodzilo mi o to, ze nie mam dokladnych preferencji, jesli chodzi o pilkarza z poza UE, wykluczam z tego grona Kake. Jesli jednak chcesz byc tak dokladny to dobrze - licze, ze nie bedzie to AdrianoZaza pisze:napisałeś "Ja na nic nie licze" a potem "Mam nadzieje, ze nie bedzie to Adriano" jedno z drugim sie mija.
Podziwia tez Cristiano Ronaldo i Joaquina, a do Madrytu ich jednak jak na razie nie sprowadzil. IMO jego pierwsza opcja jest Ruud. Osobiscie uwazam, ze taki pilkarz jak Adriano nie jest nam potrzebny bo mamy Ronaldo. Moj faworytZaza pisze: A chyba coraz wiecej przesłanek jest ku temu by tak twierdzić - Capello podziwia gracza Interua prasowy atak Interu w przyszłym sezonie to Toni - Ibra wiec wątpie by Adriano siedział na ławce ...
Mysle, ze czas, zeby panowie Calderon i Mijatovic twardo staneli na ziemi, i zaczeli starac sie o pilkarza, ktory jest realny do zakontraktowania. Np wlasnie Alonso. Gdyby zaoferowali odpowiednie pieniarze, trafilby do Madrytu.Zaza pisze: Wiem że miałeś na myśli Kake pisząć - nie wiem na co licza wlodarze klubu - ale powiem Ci szczerze że ja też nie wiem na co liczą ? tym bardzie ze Real teraz nie może walczyc z Romkiem na rynku. A 100 nie zaoferuje - mimo tego że Ricky pragnie grac w Real'u![]()
Dokladnie tak, tylko obawiam sie, ze nie wszyscy tak uwazajaZaza pisze: Xabi jest "lekiem na całe zło" Real'u w drugiej lini