Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 22 lip 2006, 19:19

Po ostatnich sparingach chyba wykrystalizowała sie podstawowa "11", ktora bedzie z malymi korektami grała w nowym sezonie.
Smuda ostatnio gra z tylu z Kotorem, Wasileskim-Bosym-Kucharskim-Wojtkowiakiem i raczej maloprawdopodobne, aby linia defensywy uległa zmianie...chyba, ze Bartosz podejmnie inna decyzję i odejdzie poraz kolejny z Lecha :cry: Pomoc takze wg. mnie poeinna wygladac :arrow: Zaki-Murawski-Scherfchen-Wachowicz a linie napadu raczej bedzie towrzył Reiss z Dembinskim badz Pitrym. Tak wiec Lechici beda stanowic jednak wiekszosc w pierwszym skladzie przynajmniej wg. mnie. Martwi mnie jedynie brak zmiennika dla Wojtkowiaka :arrow: kazda inna pozycja jest obstawiona 2-3 zawodnikami a ta wyglada blado. Franciszek cos musi wymyslic bo inauguracja juz niedługo a jak przytrafi sie jakas kontuzja bedzie kiepsko(a mogł byc i Mowlik i Telichowski).

Ciekawe takze po co Smudzie Zajac kolejny prawoskrzydłowy, mamy na ta pozycje Zakiego, Kikuta(ostatnio obronce) i Milcanskiego(przekwalfikowanego przez Smude).
Zobaczymy za tydzien inauguracja na Bułgarskiej i oczekuje zwyciestwa i pokazu tego co bedzie wizytówka nowego Lecha

Wróć do „Polska”