Mistrz Polski 2006 / 2007

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: deltinho » 23 lip 2006, 22:17

Messi E2 Ronaldinho

Co do zdania o bezgotówkowych transferach to zwracam uwagę na wyraz "tylko". Sprawdź kogo wymienieni przez Ciebie panowie oprócz ściągniętych za friko jeszcze dokupili.

Z porównaniem Rzeżnika i Hugo to trochę dałeś do pieca ;) Co do Ouattary - owszem strzelił 3 bramki. Może źle się wyraziłem - chodziło mi o podania i wyście z piłką przy nodze. Wyjscia Ouattary z własnej połowy z piłką przy nodze wywoływały na trybunach na Łazienkowskiej ogólną wesołość i niewiele wnosiły do gry ofensywnej zepołu. Ot- taki zabawny porzerywnik :D Ty operasz swoją wiedzę na meczu z Celtikiem, jednym z pierwszych sparingów. Jak wspomniałem on miał duże zaległości ale prezentuje się coraz lepiej z meczu na mecz. Fani PSG na stronach swojego klubu bardzo wysoko ocenili jego grę w meczu z ich ulubioną drużyną.

Co do Lecha to nie chce się kłócić - pewnie masz rację. Ale uważam, że zespołom raz na jakiś czas przydaje się duże wietrzenie. A w Amice i Lechu jakoś ostatnio tego nie widać. Tworzenie nowej drużyny byłoby świetnym do tego momentem. Poza tym nie podoboją mi się eksperymenty Smudy - w Zagłębiu z napastnika Mierzejewskiego zrobił obrońcę. Teraz z tego co się orientuje na bokach pomocy bedą grali napastnicy Wachowicz i Zakrzewski (co robił już Michniewicz-ale on poprostu nie miał w pewnym momencie innych grajków). Kikut jest wrzucany na prawą obronę. No zobaczymy - mam nadzieje, że Frankowi się uda bo to bardzo miły i fajny gość!

davciol:to Legia chyba czwarte jak o drugie będą grały Lech z Płockiem

Wróć do „Polska”