Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lip 2006, 11:19

Babel pisze:Widać wygrała opcja 2 DM [...]

A widzicie :] Mowa :!: Sero co Ty na to ? 4-4-2 z dwójką DM w drugiej lini. Na 99% - to będzie bardzo podobny system gdy jak Juve w popszednim sezonie. Zauważcie że każdy z przymieżanych napastników jest wysoki - by stracać piłki dla skrzydłowych lub Adriano. Gra bez typowego rozgrywajacego odbija się na kreaowaniu gry. Może nie bedzie jak w Juve długo piłka i niech Trezeguet powalczy ale to się okaże w sezonie.

Ewentulani duet Cambiasso - Vieira bedzie jak Emerson - Vieira - na 99% - już o tym mówiono od miesiąca.

Sero pamiętasz nasza rozmowe ? Mancino - młody trenera, mówi się kto pyta nie błądzi. Ale On najwyrażniej woli patrzec ...

Moje słowa na temat pogdlądania rywali w serie A potwierdzają się jak nic - ba przepraszam nie moja ja to tylko napisałem :wink:

Pirlo zaczą drygować gra - Ancelotti przesuną to do tyłu. Inter kupił podobnego gracza, który pełnił taką role w Udiense - patrz Pizarro - Mancini mówił bedzie lepszy niż Pirlo - teraz Capello odchodzi. Po dwóch sezonach gry dwójką DM w drugiej lini. Jest możliwość sciągniecia Vieiry i prosze.

Chciałbym też zauważyć że Stanković jak Nedved lubi zchodzić do środka na prawa noge :twisted: Grosso bedzie wtedy uzupełniał luke - Figo jak Camoranessi typowy skrzydłowy - gra do lini.

Jak narazie wypisz wymaluj Juve z popszedniego sezonu - oczywiście jeszcze nie zagrali nawet jednego meczu ale mało jest prawdopodobne to by wygladało to inaczej. Bo o tym się nie od dziś mówi.

Pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”