Jasne... rozumiem... mi się nie podoba pomysł na grę dwójką DM, ale cóż... to nie moje pieniądze są pakowane w Inter. Zrozumiałbym (może nie do końca, ale jednak) przyjście Vieiry (no i nie zapominajmy o Dacourcie) gdyby był plan na wymianę Cambiasso (który chyba Francuzowi ustępuje jedynie warunkami fizycznymi) za jakiegoś typowego rozdzielacza piłek. Była mowa o Aimarze przez jakiś czas (ten pomysł też mi się z początku nie podobał... wiadomo... Argentyńczyk), ale po jakiś tam przemyśleniach doszedłem, że w tej chwili nie ma na rynku dobrych i stosunkowo niedrogich rozgrywających. Vieira trafił się jak ślepe kurze jajko. Jest to zawodnik świaowego formatu, jeden z lepszych na swojej pozycji, ale defensywny styl jaki prawdopodobnie będzie stosowany przez Mancio mi nie odpowiada.Zaza pisze:Martin ale jedna sprawa które jest najważniejsza Exclamation I duet Makelele Viera i duet Cambiasso - Mascherano - mieli przed soba reżysera Exclamation Zizou i Roman Exclamation i to im pozwalało grać z nimi, oni [Zizou Roman] odpowiadali za robienie gry. Spójrz na statystyki mundialu. A przy 4-4-2 w Interze kto będzie grał przed nim oprócz napadu ? w 12 będziecie grali Wink
Dość gdybania. Zobaczymy jak będzie. O Mourinho też się mówiło, że gra defensywnie jednak w Premiership strzelił prawie najwięcej bramek. Może to na pierwszy rzut oka defensywne ustawienie nie będzie aż takie złe. Zobaczymy. Oby tylko nie wyszło jak zwykle.