Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 25 lip 2006, 14:54

Ale zobacz na obronę Wisły: Mijajlovic, Stolarczyk, Dudka, Thwaite, Cleber, Kokoszka (pewnie nie tylko ja wierzę, że reprezentuje poziom pierwszoligowy, wnosząc po tym, że nie ustępuje kolegom z zespołu) Varga, Baszczyński, Błaszczykowski. Przy odrobinie desperacji na lewą obronę można jeszcze włożyć Piotrka Brożka, a na prawą Jacoba Burnsa, który grał tam za młodu.

To jest prawdziwy ból głowy i nawet nie ma co się dziwić, że lekką ręką zrezygnowano z Kłosa, który ma ważny jeszcze przez pół roku kontrakt.

W każdym razie ja podchodzę do tego tak: jeśli transfer dojdzie do skutku będzie to zabranie cegiełki z obrony, by załatać wyrwę w ataku. A okienko transferowe nie będzie otwarte przez ten tydzień, ale przez cały sierpień jeszcze. Tylko, że nie ufam Dziennikowi i temu, by tak poważny klub jak CSKA interesował się Dudką.

Ale to byłby dobry transfer. Pamiętam za ile poszedł Gora. Milion dolarów za jedną bramkę przeciw Realowi :roll:. Czyli krótko mówiąc opłacalny interes :lol:.
paku pisze:Z Napastnikami ciężko, obserwowałem dzisiaj trening Wislaków i dało sie zauważyc ze w pierwszej 11 w ataku wystąpi Penksa z Kryszałem.
Po tym jak Petrescu wystawił Zieńczuka w ataku, to mnie nic nie zdziwi, chociaż ja dalej stawiam na Kryszała i Paulistę. Są już razem ograni, a Zieńczuk świetnie się rozumiał z Jaśkiem podczas sparingu z KSZO :).

Wróć do „Polska”