Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 lip 2006, 22:04

Tak tak Czeher masz racje już sprawdziłem - dzięki za poprawienie -

A teraz na spokojnie, nie powiem że wyrok mnie smuci bo bym kłamał.Jest łaskawy dla Rossonerich - dzis mało sie pisało o możliwośc gry w LM były i takie opinie ale jakos podchodziłem do nich z dystansem a tu prosze. Bardzo dobra wiadomość - mowa :] - 8 punktów odrobimy [tylko do kogo ?] co spowoduje że sezon nie bedzie aż tak nudny. Co prawda to nadal 8 pkt ale jest szanse. Tym bardziej jak dokonaja jakiś mądrych ruchów. Bo teraz wracamy do gry i czas na mercato :twisted:

Trzeba pamietać ze ewentualne gra w Championa League to też kasa kasa i jeszcze raz kasa. I pod tym wzgledem jest dobrze. Łysy dostał 9 miesiecy zawiesznie - z tego co wiem jego sym na nos bo namówił take na kilka transferow :P a i kibic zapalony zawsze na meczu :] Tylko że Sylwek mu nie da fotela po starym hehe

Viola i Lazio pozostaja w serie A z dośc dużym debetem i to martwi. Viola juz zapowiada odwołania wiec może cos urwie. Narazie nie jest dobrze - a może inaczej mogło byc lepiej... najwazniejsze że pozostaja :!:

Jak napisałe w komentarzu szkoda mi Juventusu bo na nim do się odbiło najwiecej - i nie sądziłem że to kiedyś powiem ... naprawde chyba sie zmieniam :( :p hehe

Prawdziwi tifosi Juventusu wrócią ze Starą Dama do elity - mowa - bo serie A bez Juve to nie to samo ... I mówi to wasz wróg nr. 1 na tym forum :P i jeszcze nie ćmiłem - Bedzie dobrze - życze szybkiego powrotu do elity bo tam jest Wasze miejsce :!:

FORZA MILAN :]

Na poprawe humoru - choć nie którym nie do śmiechu ....

Wróć do „Wracając Do Meritum”