Ja nie wiem co o tym myśleć, Włoski sąd ośmieszył samego siebie- najpierw zapowiadano wielkie kary ( Juve conajmniej w Serie C1, Viola, Lazio, Milan w Serie B i ujemne pkt) i jak zwykle wyszło, że to wszytsko na pokaz
kary są nieadekwatne do czynów, spodziewałem się, że może zapadną naprawdę sprawiedliwe wyroki, ale się niestety przeliczyłem
Jedynie kary dla działaczy są dla mnie zrozumiałe, no oprócz pana Galliani'ego bo w tym przypadku powinien być co najmniej 12 miesięcy dyskwalifikacji
Juve w Serie B i kara zmniejszona z - 30 do -17 pkt, czyli Juventus walczy nie o utrzymanie , ale o awans
Viola w Serie A i - 19 pkt, to już naprawdę przegięcie, najodpowiedniejszą karą byłaby degradacja bez ujemnych pkt bna starcie nowego sezonu
Lazio w Serie A i -11 pkt, jw
A co się tyczy Milanu i jego pozostania w Serie A i wilekości ujemnych pkt na starcie sezonu 06/07 to powiem tylko tyle: Gratuluję Mialnowi mistrzostwa Włoch w sezonie 06/07, bo z takiem składem niemal napewno zostaniecie mistrzami, mimio iż lokalny konkuret Inter się nieźle wzmocnił przed tym sezonem, to na pewno jak zwykle zdąży w 38 meczach zgubic tyle pkt, że mistrzostwo przegra w końcówce sezonu
tye ode mnie, proszę o niecytowanie mojego posta