Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 26 lip 2006, 1:31

Ja patrze na to troszeczke inaczej. Wiadomo jestem kibicem Milanu i zapewne większość napisze że jestem stroniczy.
Pierwsze wyroki były surowe dla każdego. Kibice Fiorentiny i Lazio byli zaskoczeni bo degradacji nikt się nie spodziewał tak samo jak ja tego że Milanu może w LM zabraknąć. Juventus to inna sprawa bo to od nich wyszło całe zło i tutaj degradacja była nieuniknona.

Wyroki surowe były głównie dlatego bo nikt ze skazanych nie dostał pozwolenia na obrone. Wyroki zapadły szybko i nikt się nie tłumaczył. Apelacje zostały przygotowane przez najlepszych ludzi ze swego fachu i trzeba przyznać że odwalili kawał dobrej roboty że potrafili przywrócić Milan do LM a Lazio z Fiorentiną do Serie A. Zapewne mieli dowody na swoją obrone bo bez nich nikt by nie wywalczył obecnych kar.
Kibice Juventusu ( śmiech ) uważają że Milan miał plecy, że to osoba Sylvio, że dali w łapke że teraz widać kto rządzi w Calcio itd. No jasne, przecież to samo tyczy się Fiorentiny i Lazio. Tylko Juventus jest pokrzywdzony.

Ci co stawiają Lazio, Fiorentine, Milan i Juve na równi pod względem popełnionych grzechów powinni teraz otworzyć okno i porządnie się wybić.
Co jak co ale niesprawiedliwościa byłaby taka sama kara dla wszystkich.

Niggaz wierze że teraz nasze Mercato ruszy i się Wam w LM zrewanżujemy o ile Legia nam na to pozwoli :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”