Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Miko77 » 26 lip 2006, 1:50

Moim subiektywnym zdaniem poprzednia kara byla adekwatna co do przewnien wszystkich zespolow. Uwazam ze pilka jest sportem w ktorym nie powinno byc miejsca na chociazby najmniejsze uklady ! To nic ze kazdy tak robi ... (bolesna prawda) to nic ze w gre wchodzi wielka kasa to jest sport a sport to rywalizacja, w tym przypadku na boisku, ale niestety rowniez i poza nim ... To jest dla mnie smutne ze wielkie wspaniale kluby jakimi sa niewatpliwie kluby z oskarzonej czworki uciekaly sie do tych nieczystych zagran ... Stracily wiele w moich oczach zwlaszcza Juve. Pady slowa ze nie mozna tego robic Juve bo jest notowany na gieldzie ... to jest pilka czy gielda ... ? pytam sie wiec ! Nie rozumiem pewnych rzeczy, szczerze mowiac nie jestem tak naprawde rozeznany w temacie znam naglowki, ALe wyroki postawione zostaly potwierdzone a tam zarzucano wybor sedziow, wiec jaki jest sens nazywania jakiegos klubu wielkim, wspanialym jesli musial uciec sie do tak niehonorowych zagrywek. Moze to teraz troche niee modne ze w pilke powinno sie grac aby czerpac z niej radosc. Nie uwazam ze to zle ze pilkarze na niej zarabija to dobrze jakos musza zyc (''jakos''?) Ale po cholere Milan czy Juve kantowali ... Lazio, Fiorentina dla mnie to zamazuje dobre wraznie z calego sezonu dla mnie Juve faktycznie nie zdobylo Scudetto ! I uwazam ze wyrok powinien zostac taki jaki byl ! Uwazam ze zmiana to po prostu zenujaca porazka włoskiej piłki ... i dla mnie gdyby podobna sytacja spotkala Real bylby to dyshonor gra w lidze po takich przejsciach i w takich okolicznosciach ... Ta sprawa rodzi wiele pytan ... i wiele pozostawia bez odpowiedzi szkoda przykro mialo byc sprawiedliwie a jest '' upomnienie '' wiem ze jest w tym co napisalem troche niejasnosci czy bledow ale pmyslcie o tym tak porzucajac sympatie do klubow myslac o dobru pilki noznej ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”