Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 lip 2006, 0:26

Chlopaczek może tez trzeba zrobić modyfikacje w temacie gdy juz po wyrokach.

A co Ty na doniesienia o banie na LM nadanym UEFA a przepraszam o czwartkowym zebraniu "Zespół ds. Kryzysowych" :wink: Trzy dni temu Champions League była tak daleko jak następne 100 km autostrady w naszym kraju. Nagle wyrok II instancji powoduje szok - w pozytywnym tego słowa znaczniu. Kilka godziń przez wyrokiem była tu rozmowa na temat UEFA bo tylko gre w tych elitarnych rozgrywkach wchodziła w gre. A potem "niespodzinka" - Nasi chyba pewni siebie :roll: mimo groznie brzmiącej nazwy "Zespół ds. Kryzysowych" - sparingi odwołane - turnieje przez sezonowe też. Nie wiem czy czasem Łysy nie zrezygnuje z odwołanie od tego wczorajszego wyroku mi. dla tego by móc grać w LM - wątpie by mają jakie kolwiek wątpliwośc co do decyzji UEFA rozważał taka możliwośc. Przeciesz jestesmy nie winni :P

Tak wracając do naszej wczorajsze rozmowy to jak teraz może by wybrać to nawet wole UEFA i sezon bez debetu :P hehe Ale trzeba by sie odwołać jeszcze raz. Choć patrzac na to z innego pkt LM = kasa. Jeśli Galliani sie nie odwoła to jest pewny co do decyzji UEFA. Choc nie wiem jak to jest prawnie bo przeciesz federacja zgłosiła już kluby do pucharów wiec teraz mogli by jeszcze walczyć o ten debet. Słowa Gallianiego że odrobimy strate do końca grudnia cieszą :] I miał na myśli bosiko a nie zielony stoli i odwołania :P

Forza Milan :!:

Do moderatora który zmienił nazwe tematu - to może lepiej "Operacja "Czyste ręce" - tak jak to sie fachowo nazywało :wink:
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 0:35 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”