Twój post jest pierwszy, jak coś, to masz możliwość zmianyMaestro jak napisałem wyżej może fachowa nazwa Smile Operacja "Czyste ręce" Rolling Eyes tylko kogo Razz
Czy dołek?? Trudno powiedzieć... Wiesz, spodziewałem się tego od dawna, więc nie ma specjalnego zaskoczenia tym, że gramy w Serie B, bo pogodziłem się z tym dawno. Trudno jednoznacznie stwierdzić czy wyroki są sprawiedliwe, bo nie wiemy przecież jakie były dowody itp. Dla mnie ten proces był co najmniej dziwny. Duża rozbieżność jest pomiędzy pierwszymi wynikami, a tymi z odwołania. Nie sądziłem, że przywrócą Viole i Lazio. Cieszę się jednak, że Milan zagra w LM (jeśli zagra). Może to dziwnie brzmi w moim pościeZaza pisze:Równiez pozdrawiam - coś nie mogą znaleśc Twojej opini o tej operacji Rolling Eyes jak tam ? dołek ?
Dla mnie, nie do końca sprawiedliwe jest odebranie tytułu z sezonu 05/06, gdyż za ten sezon ponoć nie ma żadnych dowodów. Prawo jednak działa tak, a nie inaczej. Degradację można przeprowadzić chyba tylko w taki sposób, że odejmują punkty na koniec tak, by klub spadł z ligi, a tym samym tracimy scudetto. Otrzymał je Inter
Nie zgadzam się też z tym, kiedy ktoś pisze, że Milan, Viola i Lazio, to tylko ofiary systemu Moggiego... Może to i od niego wszystko się zaczęło, on był głównym winowajcą, ale pozostałe kluby 'w to grały'. Wiedziały co się działo, a jednak nie interweniowały. Dowody przeciwko Luckowi zostały zebrane w sezonie 04/05, a ujawniono je pod koniec sezonu 05/06 i to powiedziałbym przypadkowo, bo kaseta trafiła w ręce Panów redaktorów
Właśnie rozpoczyna się nowy rozdział w dziejach nie tylko Juventusu ale i Calcio. Liczę, że już niedługo wrócimy do elity, bo przeciez Juventus stanowi tak ważną część całej historii... religii, jaką dla Włochów jest piłka nożna
Chłopaczku, co jest nie tak z moim podpisem?? W którym miejscu się nie zgadzasz??