Przeciesz pisałem że widocznie Tuttosport nie widzi Milanu w LM tylko Lens
www.acmilan.pl pisze:Adriano Galliani, który w wyniku środowego odwołania został zdyskwalifikowany na dziewięć miesięcy powiedział: „Pierwsze, o czym pomyślałem to fani, współczułem im zwłaszcza podczas tego okresu”. Galliani pokazał, że jest On jednym z Nas, w tym trudnym okresie dla klubu. Teraz Milan będzie uczestniczył we wstępnym etapie Ligi Mistrzów i jako prezent dla tych fanów, którzy zakupili karnety przed 25 lipca, otrzymają bezpłatny bilet na grę na San Siro. Piątkowe losowanie wyjaśni, kiedy mecz będzie rozgrywany, lecz fani zasługują na ten mały podarunek by być z zespołem w czasie, gdy zaczyna się podróż w głównych zawodach europejskich.
Każdy z piłkarzy wróciił już do Milanellowww.acmilan.pl pisze:Serginho mówił o nastrojach panujących w ekipie Milanu po ogłoszeniu wyników alepacji: "Po tygodniu pełnym napięcia i oczekiwania wszyscy jesteśmy bardziej spokojni. Myślimy tylko o tym, aby być gotowym na eliminacje Champions League. To zmienia nasz program przygotowań, ale poradzimy sobie z tym." Brazylijczyk wypowiedział się także na temat swojego rodaka Kaki: "Rozmawiałem z nim i jest spokojny. Gra w najlepszym klubie świata i nie ma zamiaru zmieniać otoczenia. Bardzo się rozwinął w Milanie i to normalne, że inne kluby zabiegają o niego, ale najważniejsze jest to, że on chce tutaj zostać."