Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 27 lip 2006, 20:09

matt pisze:A w gre wchodzi wymiana Ruud za Carricka ! Bardzo interesująca wymiana. Ale czy ManU nie wolałoby kasy za Van Niestelrooy'a? Chyba nie, gdyż otrzymana kasa pewnie poszła na transfer..... Carricka.

Z tego co ja wyczytałem to Jol dał by nam Carricka, ale w zamian chce van Nistelrooya i 10 mln funtów :shock: Jak bym był Fergusonem to bym wysłał sms’a do Jola, że prima aprilis już było. Nie popadajmy w takie skrajności. Według mnie RVN jest warty przynajmniej 20 mln funtów. W końcu strzelił 150 bramek dla naszego zespołu i wydaje mi się, że ma najlepszą średnią w United jeśli chodzi o występy/gole. Sir Bobby Charlton zdobył np 199 bramek, ale on chyba całą karierę grał w Manchesterze natomiast Ruud gra tylko około 5 lat. Holender ma jeszcze całkiem realną szanse na bycie najlepszym strzelcem w historii, brakuje mu chyba 6 bramek ale nie jestem pewny. Dlatego uważam, że Nistelrooy'a nie możemy tak po prostu sobie sprzedać. Już Keano się brzydko pozbyliśmy, więc lepiej niech tak się nie stanie z Holendrem. Inną sprawą jest to, że sam van Nistelrooy raczej nie będzie chciał przebywać często na Old Trafford w szatni przyjezdnych, więc oferty z Anglii na pewno go nie interesują.

Ruud!Trzymaj się!

Wróć do „Anglia”