Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lip 2006, 1:37

Nienawidze to złe słowo - bardzie nieprzepadam :P Wiesz Tomus mój pierwszy komentarz w temacie wyroku II instancji zdziwił [chyba] nawet fanów Juve [ba mnie też] bo nie odniosił się do waszej gry w Serie B, kary itd. [Mimo że byłem pozytywnie zaskoczony tym co postanowili w kontekście Rossonerich] - Mój komenatrz odniósł sie tylko do tego by szybko wracali bo liga traci :!: Prawdzili Fani Starej Damy wrócą do elity z klubem szybciej niż się spodziewają - I zdanie nie zmieniam nadal uważam [minało raptem 3 dni] że serie A bez Juve to nie to samo. Ma mecz Milan Juve - Viola Juve - Juve Inter - Roma Juve czy Juve Lazio czekało się zawsze. To były te kolejki nazywane mecz kolejki, wiec wiesz jeśli moją liga traci takiego rywala to mimo że Milan może miec łatwiej do scudetta nie na tym to polega.

Sprawiedliwe wyroki ? dla mnie już nie ma tematu - cyrk cyrkiem ale za duże tego by teraz co kolwiek powiedzieć. Niby wiele wiemy a tak naprawde gówno wiemy. Już jeden z kolesi udowodnił mi że tak naprawde nikt za nimi nie trafi. Co innego sie mówi co innego pisze a co onego postanawia sąd. Prawdopodobnie wszystkie 4 kluby sie jeszcze raz odwołaja i wcale się nie zdziwie jak jeszcze coś ugrają. Ba mowa - na pewne odwołanie znów obali nie które argumenty oskarżycieli - Bo teraz wiecej sie kompromituje sąd niż Ci działacze czy klubu. A traci Calcio :?

Wróć do „Włochy”