Ten mecz z Roma przy stanie 4:0 dla was?Mialo to wielki wplyw na przebieg wydarzen na boiskuTomusmc pisze:Słuchaj tego akurat nie możesz przyznać, że Juve było faworyzowane skoro obydwie ekipy siedziały w jednym syfie. Mogę Ci przypomnieć mecz Juve z Romą kiedy to Thuram 'powalił' piłkarza Romy (nie pamiętam kogo) za co podyktowany został rzut karny i czerwona kartka dla francuza. Faule z Milanem nie były perfidne i dla mnie tu w ogóle nie ma gadki.Chlopaczek pisze:3 minuta meczu na Delle Alpi.Dosrodkowanie w pole karne.Crespo przytrzymywany za koszulke co uniemozliwia mu dojscie do pilki.Sedzia nie reaguje.
Druga polowa meczu na San Siro.Mecz w zasadzie decydujacy o mistrzostwie dla Milanu lub Starej Damy.Cafu powalony w polu karnym.Gwizdek sedziego milczy.
Przypomnij moze mecz z Roma dwa sezony temu w Rzymie.
Wlasnie dla takich chwil nie bedzie mi was brakowalo.Odpoczne sobie.
Nie powiem ze nie zycze Starej Damie powrotu do elity.Zycze ale nie po roku.Za jakies 2 do 5 sezonow czemu nie?
Wierze ze po odejsciu Moggiego wszystko sie zmieni.Ze teraz bedzie to inna Stara Dama.Naprawde w to wierze a ja rzadko w cos wierze