Zaza pisze:Ale Tomus wytłumacz mi skąd ta pewnośc ? z wypowiedz Luciano ? z prasy ? [to Buffon zmienia klub w taki razie ] znasz prawo sportowe ? znasz uzasadnienie wyroku ? akta sprawy ?
W paoierkach nie grzebałem i to jest pewne, ja nie twierdzę tak jak niektórzy, że Milan miał układy wśród sędziów, ale zmniejszona kara jest dla mnie poprostu śmieszna. Viola i Lazio, które były w Serie B z minusowymi punktami nagle wracają do elity, a Milan wpuszczają do LM i skracają i punkty o połowe, to jest dla mnie niesprawiedliwe. Jeśli tak by miało być to chciałbym Juve w Serie B z zerowym kontem i wtedy bym zamilknął w tej sprawie na wieki. Zdaje sobie sprawę, że Juve było głównym architektem całej sprawy, ale wyroki są nie na miejscu...
No coś ty, oni chcieli finału odrazu, o czym ty chłopcze mówisz? zresztą większość z twojej wypowiedzi napisałem wyżej.Łukasz_ pisze:zresztą nie wiem czego chcieli. Serie A LM Wolne żarty.
Taa bo Juve zamknęło w szatni Giallaniego i powiedzieli, że mają ustawić mecze bo będzie źle, ty wiesz o czym piszesz w ogóle?Łukasz_ pisze:Milan został w to wszystko wmieszany z ręki Juventusu, chcieliście nam zaszkodzić i troche wam wyszło ale gdy pojawiła się możliwość obrony wszysliśmy na swoje.
Pozdrowienia z Serie B, lepiej ci?Łukasz_ pisze:" Pozdrowienia z Serie A. "